Mikä on online -pokerin pelaamisen menettely?

Haluatko tietää enemmän online -pokerin toiminnasta?

Emme voi sanoa, että syytämme sinua. Se ei ole yhtä selkeä kuin live -pokeri. Jos pelaat live –pokeria, tulet vain sisään, valitset pelin valikosta, rekisteröidyt ja istut alas, kun paikka on vapaana tai kun tapahtuma alkaa.

Pelihuoneen omistaja on selvä. On selvää, kenelle maksetaan ja miten järjestelmä toimii. Lisäksi, jos pelaat laillisessa pokerihuoneessa tai kasinolla, voit olla varma, että ne ovat lisensoituja ja säänneltyjä. Voit myös kysyä työntekijöiltä tai tehdä yksinkertaisen Google -haun selvittääksesi kuka on kuka.

Toisaalta verkossa oleminen ei ole sama asia. Kakussa on enemmän käsiä, eikä ole selvää, kuka sen omistaa. Kaikki tapahtuu Internetissä, tietokoneiden, palomuurien ja palvelimien takana.
Tieto siitä, miten kaikki toimii, ei saisi muuttaa kokemustasi, mutta tieto siitä, kenelle annat luottokorttitietosi, kuka hoitaa pokerihuoneesi ja miten pelit toimivat, on edelleen hyödyllistä (ja mahdollisesti rauhoittavaa).

Oletko eri mieltä?

Aloitetaan sitten. Mukavuutesi vuoksi olemme jakaneet tämän neljään osaan. Yleiskatsaus yrityksestä, sen lainkäyttöalueista ja sen verkostoista
Tärkeä ero live -pokerin ja online -pokerihuoneen välillä – jota et varmasti koskaan huomaa – on, että online -pokerisivustoilla on fyysinen sijainti, mutta vain pöytiä, tuoleja ja pelaajia varten.
Siihen mahtuvat palvelimet, asiakaspalvelun edustajat ja kaikki muu liiketoiminnassa tarvittava henkilöstö. Mitä heidän on tehtävä sen alueen rahapeliviranomaisten ja -viranomaisten ohjeiden mukaisesti, jossa heidän palvelimensa sijaitsevat.

Jos esimerkiksi palvelimesi sijaitsevat Kanadassa, Kanadan uhkapeliviranomaiset rajoittavat sinua lähes varmasti.
Tämä käytäntö voidaan toteuttaa liittovaltion, osavaltion ja/tai kunnan (kaupungin tai kunnan) tasolla. Jokainen sijainti on ainutlaatuinen.

Kukin lainkäyttöalue on vastuussa sääntöjen kehittämisestä ja täytäntöönpanosta. Pokerihuoneen emoyhtiö on tällöin vastuussa sääntöjen noudattamisesta. Mitä enemmän he pelaavat sääntöjen mukaan, sitä hauskempaa on pelata siellä.

On olemassa lukuisia rahapelejä koskevia lainkäyttöalueita ja sääntelyelimiä. Seuraavat ovat tyypillisimpiä:
• Costa Rica • Curaçao/Alankomaiden Antillit • Alderney • Gibraltar • Mansaari • Costa Rica • Curaçao/Alankomaiden Antillit
• Kahnawake (Kahnawake)
Ohjeissa täsmennetään muun muassa kuluttajatyypit, jotka he voivat hyväksyä, pelit, joita he voivat tarjota, kerättävät maksut ja ohjelmistotestaus.

Lainkäyttöalueella on oikeus peruuttaa yrityksen lisenssi, jos se ei noudata tiettyjä määräyksiä. Tämä on yleensä (julkinen) lopun alku monille pokerisivustoille.

White Label Pokerisivustot tunnetaan myös nimellä Networks.
Vaikka monet pokerisivustot ovat nykyään harvinaisempia, ne olivat aiemmin osa verkostoa. Carbon Poker, joka oli aiemmin osa Merge Networkia, on erinomainen esimerkki tästä.

Jokainen verkko on ainutlaatuinen. Ne tarjoavat kuitenkin yleensä white label -alustan, jota kuka tahansa yritys voi käyttää saadakseen pokeriohjelmansa käyttöön nopeasti.

Termi “valkoinen etiketti” tarkoittaa kirjaimellisesti “liiketoimintaa paketissa”. Tämä tarkoittaa, että verkko tarjoaa kaikki seuraavat vai niiden yhdistelmän:
• Jaettu pelaajakanta • Ohjelmisto • Asiakaspalvelu • Markkinointi • Kampanjat • Maksujen käsittely
Koska harvoilla sivustoilla, etenkin uusilla sivustoilla, on pelaajakunta, jota tarvitaan toistuvien ja johdonmukaisten pelien tukemiseen, pelaajakunta oli/on kriittinen. Ja pokerisivuston on vaikea päästä alkuun, kun pelit eivät ole aktiivisia.

Koska ainoa ero kunkin pokerihuoneen välillä on ulkonäöltään, verkostoitumissivustoja kutsutaan yleisesti nimellä “skins”. Lähes kaikki muu oli samaa, peleistä ohjelmistoon ja mainoksiin.
Tämä on tietyllä tavalla hyödyllistä, koska se varmistaa pokerihuoneiden yhdenmukaisuuden. Jos Pokerihuone A: n ohjelmisto on hyvä, Pokerihuone B: n ohjelmisto on varmasti myös hyvä. Voit liittyä Pokerihuoneeseen B luottavaisin mielin heidän peleistään.